Disclaimer

Welkom bij Olofsen Services. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met de voorwaarden van deze disclaimer. Indien u niet akkoord gaat met een deel van deze voorwaarden, dient u geen gebruik te maken van onze website.

1. Informatie

De informatie op onze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We streven ernaar om de informatie accuraat en actueel te houden, maar kunnen geen garanties bieden voor de volledigheid, nauwkeurigheid of actualiteit van de verstrekte informatie.

2. Geen Garanties

We bieden geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot de inhoud van onze website. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, garanties met betrekking tot de geschiktheid van de informatie voor een bepaald doel, of de website vrij is van virussen of andere schadelijke componenten.

3. Aansprakelijkheid

Olofsen Services aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze website of de inhoud ervan. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van winst, bedrijfsonderbreking, verlies van gegevens of andere schade, zelfs als we op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.

4. Externe Links

Onze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik ervan. Het opnemen van externe links impliceert geen goedkeuring van de inhoud ervan door Olofsen Services.

5. Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om op elk moment en naar eigen goeddunken wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Eventuele wijzigingen zullen van kracht worden zodra ze op onze website zijn geplaatst. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze pagina te controleren op eventuele updates.

6. Contact

Als u vragen heeft over deze disclaimer of over onze website, neem dan gerust contact met ons op via info@olofsenservices.nl.

Laatst bijgewerkt: 23-04-2024

Door gebruik te maken van onze website verklaart u dat u deze disclaimer heeft gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat.