Algemene Voorwaarden

Welkom bij Olofsen Services. Deze Algemene Voorwaarden vormen een juridisch bindende overeenkomst tussen u en Olofsen Services met betrekking tot uw gebruik van onze website en de producten en diensten die wij aanbieden. Door gebruik te maken van onze website en onze diensten te verkrijgen, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met een deel van deze voorwaarden, dient u geen gebruik te maken van onze website of diensten.

1. Definities

  • "Olofsen Services", "wij", "ons" of "onze" verwijst naar Olofsen Services, een bedrijf dat zich bezighoudt met [beschrijf het bedrijf].
  • "U" of "gebruiker" verwijst naar elke persoon die onze website bezoekt, gebruikmaakt van onze diensten of op enige andere manier met ons communiceert.

2. Gebruik van de Website

Door gebruik te maken van onze website stemt u ermee in om deze uitsluitend te gebruiken voor legale doeleinden en op een manier die de rechten van anderen niet schaadt of belemmert. U mag de website niet gebruiken op een manier die schade kan toebrengen aan de website, ons bedrijf of andere gebruikers.

3. Intellectuele Eigendomsrechten

Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, handelsmerken, audio en video, is eigendom van Olofsen Services of wordt gebruikt met toestemming van de eigenaar. Deze inhoud is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiƫren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Olofsen Services.

4. Aansprakelijkheid

Olofsen Services streeft ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken op onze website. Wij aanvaarden echter geen verantwoordelijkheid voor eventuele fouten, onvolledigheden of vertragingen in de verstrekte informatie. Bovendien zijn wij niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website of de informatie die daarop wordt verstrekt.

5. Privacy

Wij respecteren uw privacy en nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens serieus. Ons Privacybeleid beschrijft hoe wij uw gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met de voorwaarden van ons Privacybeleid.

6. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

Olofsen Services behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment en naar eigen goeddunken te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen van kracht worden zodra ze op onze website zijn geplaatst. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig onze Algemene Voorwaarden te controleren op eventuele updates of wijzigingen.

7. Contact

Als u vragen heeft over deze Algemene Voorwaarden of over ons bedrijf, neem dan gerust contact met ons op via info@olofsenservices.nl.

Door gebruik te maken van onze website en diensten verklaart u dat u deze Algemene Voorwaarden heeft gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat.